Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Αναζητούνται σημαντικοί Ευρωπαίοι ηγέτες …

Οι περισσότεροι «αναλυτές» των διεθνών πραγμάτων μας λένε ότι η κα Μερκελ πήρε τη σκυτάλη/χρίσμα από τον κ. Ομπάμα ως ηγέτης του ελευθέρου κόσμου. Άλλοι λένε ότι έχουμε το 4ο Ράιχ (αν και όχι με αυτές τις λέξεις) που επιβάλλεται στην Ευρώπη λόγω οικονομικής ευρωστίας, ενώ βλέπουμε στην πραγματικότητα να επιβάλλονται  στην ΕΕ οι Γερμανικές στρατηγικές σε όλους τους τομείς.

Άρα έχουμε μια εξ ορισμού, κοινώς ντε φάκτο, Γερμανική επικράτηση.

Υπάρχει αρκετή αλήθεια σε όλα αυτά. Υπάρχει όμως και μια άλλη ερμηνεία.

Η Γερμανική επικράτηση είναι γεγονός γιατί δεν υπάρχουν σημαντικές ηγετικές προσωπικότητες σε καμιά από τις άλλες 27 χώρες μέλη της ΕΕ.
Δημοσίευση σχολίου