Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Επίθεση με βαριοπούλες στον σταθμό του ηλεκτρικού στο ΚΑΤ …

Οι δράστες έσπασαν τέσσερα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων και οκτώ ακυρωτικά εισιτηρίων και διέφυγαν
 
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Ότι έμεινε από την αστυνομία ...

(EUROKINISSI/Stelios misinas, φωτ. αρχείου).

Επίθεση με βαριοπούλες, στον σταθμό του ηλεκτρικού στο ΚΑΤ, πραγματοποίησε ομάδα περίπου 10 ατόμων, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:22:48, Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 21:55).

Πρόκειται περί συστηματικής πλέον δράσης μισθοφόρων. Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι είναι υπάλληλοι που εξυπηρετούν συγκεκριμένα σχέδια. Με πρώτο τη γελοιοποίηση τη αστυνομίας και των αστυνομικών οργάνων.

Βέβαια ο εξαιρετικός υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Τόσκας, έχει ήδη αυτοεξευτελιστεί και είναι απορίας άξιο πως γίνεται ακόμα ανεκτός από το πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.

Δε θέλουμε να σκεφτούμε τίποτε άλλο.
Δημοσίευση σχολίου