Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Πυρπόλησαν τρία τρόλεϊ στην Πατησίων …

Πυρπολημένα τρόλεϊ στην Πατησίον φροντίδι υπουργού Νίκου Τόσκα και Σια, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ20 Δεκ 2016
   Τρία τρόλεϊ πυρπόλησε ομάδα ατόμων το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Πατησίων, στο ύψος του Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με τις πρωτες πληροφορίες, οι δράστες πέταξαν βόμβες μολότοφ στα τρόλεϊ, με αποτέλεσμα αυτά να τυλιχθούν στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, καθώς και δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ η κυκλοφορία στην οδό Πατησίων διεκόπη για τα οχήματα. Όπως έγινε γνωστό, από τις φωτιές δεν κινδύνευσαν άτομα.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια Αττικής. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:20/12/2016 00:45, Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 22:45).


Η Δικαιοσύνη παραμένει βουβή, τυφλή και αποκρουστικά και παρανόμως απούσα, διάγοντας προφανώς βίον ενάρετον και λογικά ανθόσπαρτον, ως μακαρίως κοιμωμένη.

Τις διώξεις για τα κακουργήματα ίσως κάνει κάποτε, κάποιο παρακλάδι με νομικό προσανατολισμό, των ιδίων των αναρχικών εγκληματιών ή η Χρυσή Αυγή (η οποία προς το παρόν επίσης σιωπά).


Τι συμβαίνει άρχοντες;
Δημοσίευση σχολίου