Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Εικαστικές παρεμβάσεις στους γκρίζους τοίχους σταθμών του μετρό …

Από το 2012 είχαμε προτείνει εικαστικές παρεμβάσεις στους τοίχους του σταθμού Μετρό Εθνική Άμυνα. – βλέπετε , http://simpleandclear.blogspot.gr/2012/10/normal-0-false-false-false-el-zh-cn-x_25.html .

  Σταθμός Εθνική Άμυνα, η γκρίζα πραγματικότητα, foursquare.com 9 Δεκ 2016
Από τότε τίποτε δεν έγινε και η γκρίζα καθημερινότητά μας παραμένει απτόητη, άχαρη και ντροπιαστική για την πόλη και τους πολίτες της, σε πολλούς σταθμούς.

Παρακαλούμε και πάλι τους άχρηστους και τεμπέληδες αρμοδίους να μελετήσουν την πρότασή μας και να μας απαντήσουν τουλάχιστον γιατί δεν κάνουν τίποτε για να βελτιώσουν τη κατάσταση, ακόμα και αν δεν τους αρέσει η πρότασή μας.

Τους παρακαλούμε επίσης να διαβάσουν το ενδιαφέρον άρθρο στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ «Από τους τοίχους της Αθήνας στις γκαλερί» .
Δημοσίευση σχολίου