Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Κυπριακές εκλογές: Επικράτηση Αναστασιάδη στο δεύτερο debate …


… Τελικά όμως ο Νίκος Αναστασιάδης έφερε στα μέτρα του και τη συζήτηση, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, που ήταν και το ζητούμενο. Μάλιστα για να παραμείνουμε στο γαλλικό τυπικό, να πούμε ότι Αναστασιάδης έκανε αυτό ακριβώς που είχε πει κάποτε ο Ναπολέων Βοναπάρτης: Τρία πράγματα δεν κάνεις στην πολιτική: δεν υποχωρείς, δεν ανακαλείς και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΣΜΟΣ 31.01.2018 : 23:21).

Το άρθρο περιγράφει πολύ καλά αυτά που είδαμε χθες βράδυ στην Κυπριακή τηλεόραση. Αν και έχουν βάλει και αρκετή δημοσιογραφική σάλτσα.

Περιμέναμε από το κ. Μαλά να μιλήσει για το μέλλον και είδαμε ακόμα έναν συριζαίο – προϊόν και αυτός του καπιταλιστικού συστήματος - χωρίς ουσία, επιχειρήματα και σχέδια για το μέλλον και τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Κυπριακή κοινωνία στο σύνολό της.

Δε γνωρίζει κανείς ποιες θα είναι οι αποφάσεις του Κυπριακού Ελληνικού λαού για το ποιον θα επιλέξει ως πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ας περιμένουμε λοιπόν.

Θέλουμε όμως να επισημάνουμε τη στάση και των δυο υποψηφίων, τους εν γένει καλούς τους τρόπους και το τρόπο με τον οποίο διεξήγαγαν το διάλογο. Έδωσαν και πάλι μαθήματα καλής συμπεριφοράς στου άγριους, έντονα κομματιζομενους  και αποτρόπαιους εν τέλει Έλληνες πολιτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου