Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Ακόμα μία νύχτα με μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων στα Εξάρχεια …

Επιθέσεις με μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκαν για ακόμα μία νύχτα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.
 Ένα Σαββατόβραδο σαν τα άλλα ... ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 20 Φεβ 2018
Άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έκαναν σειρά επιθέσεων, από τη 1:00 έως τις 2:00, σε διμοιρία των ΜΑΤ, που ήταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, ενώ στις 3:30 επιτέθηκαν σε αστυνομική δύναμη που ήταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Έγιναν προσαγωγές τριών ατόμων, τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:09:31, Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 09:30).

Λογικά το Υπουργείο Οικονομικών πρέπει να στείλει το λογαριασμό στον κ. Τόσκα για άσκοπη σπατάλη δημοσίου χρήματος (νυχτερινά, υπερωρίες, τροφοδοσία κλπ), ενώ το Υπουργείο Δικαιοσύνης πρέπει να μηνύσει τον κ. Τόσκα για άσκοπη έκθεση σε κίνδυνο τραυματισμού και θανάτου, των ανδρών των ΜΑΤ που λειτουργούν ως στόχος κάθε Σάββατο βράδυ, στην εν λόγω περιοχή. Φυσικά το έργο του ως αν. υπουργού είναι για άλλους μηδενικό και για άλλους μνημειώδες.

Περιμένουμε. Και ελπίζουμε να μην έχουμε φόνο αστυνομικού εν τω μεταξύ. 

ΥΓ: Οι προσαγωγές είναι μια ηλιθιότης, αφού πιάνουν περαστικούς και όχι τους εγκληματίες όπως προκύπτει από τη θέση της αστυνομίας κάθε φορά, δηλαδή σε μια μόνη κατεύθυνση, εξασφαλίζοντας άνετη και ανώδυνη υποχώρηση των εγκληματικών στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου