Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων η σκανδαλολογία …

Λέει ο κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ σε άρθρο του στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 26ης Φεβρουαρίου 2018.

… Είχα την τιμή να είμαι μέλος της υπηρεσιακής κυβέρνησης Πικραμμένου, τον Μάιο του 2012. Είχα αναλάβει και άσκησα καθήκοντα υπουργού Εσωτερικών με κύριο αντικείμενο τη διενέργεια των εκλογών. Λειτουργήσαμε ως κυβέρνηση συλλογικά και είμαστε συνυπεύθυνοι και αλληλέγγυοι όλοι μας για τις πράξεις ή παραλείψεις της.

Αλλά και περήφανοι για το ολιγοήμερο υπηρεσιακό έργο που επιτελέσαμε, σε συνθήκες πολιτικής και οικονομικής κρίσης, διενεργώντας αψεγάδιαστες εκλογές …
Μας έκανε εντύπωση το άρθρο. Διατυπώνει τις απόψεις του με παρρησία και το βρήκαμε ευγενές, αξιοπρόσεκτο, ευθύβολο, ουσιώδες, αντικειμενικό και λογικό.

Φυσικά κανείς δεν περιμένει από την ετερόκλητη και άδηλων επιδιώξεων ομάδα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, να εκτιμήσει και να προβληματιστεί από το περιεχόμενο και την ουσιαστικά εξομολόγηση ενός ευυπόληπτου πολίτη, πρώην υπουργού, καθηγητού πανεπιστημίου και αριστερών πεποιθήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου