Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Επιστολή Φ. Γεννηματά στους πολιτικούς αρχηγούς για τη Συνταγματική Αναθεώρηση …

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τους πολιτικούς αρχηγούς (πλην της Χρυσής Αυγής) απέστειλε τη Δευτέρα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, σχετικά με την αναγκαιότητα αναθεώρησης του Συντάγματος.  


Η κ. Γεννηματά απέστειλε τις προτάσεις που έχει επεξεργαστεί η παράταξή της, για την ενίσχυση της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος και την αναβάθμιση του κύρους των θεσμών και του Κράτους Διακαίου … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ UPD:17:13, Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 17:09).


Να μια καλή και ευπρόσδεκτη πρωτοβουλία. Από αυτές που χρειάζεται η χώρα για να προοδεύσει και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Εύγε.

Ελπίζουμε να πολλαπλασιαστούν και να αποκτήσουν μια εκσυγχρονιστική δυναμική και να αλλάξουν τα μυαλά των αρχηγών και των κομματικών στελεχών που μόνον καρέκλες, πιλάφια και ουρί ονειρεύονται και τελικώς αποκτούν.

ΥΓ: Μας προξενεί πάντως εντύπωση η αντίθεση Βενιζέλου. Θέμα στρατηγικής ή θέμα ουσίας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου