Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Θαυμάσια επιτεύγματα της σύγχρονης ελληνικής διακυβέρνησης …

Επιστολή διαμαρτυρίας: «Προσβολή για τη Νομική»
  
Η Νομική Σχολή Αθηνών, στέκι χρηστών και σημείο εμπορίας ναρκωτικών και άνθρωποι-ερείπια 
Μέρα μεσημέρι στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας, το βλέμμα πέφτει στο αιματοβαμμένο χαρτομάντιλο και τη σύριγγα δίπλα. Παραδίπλα, άνθρωποι ερείπια-ζωής κινούνται σε «ημιερεβώδη» κατάσταση. Ολοι γνωρίζουν τον λόγο. Παλιότερα, οι επισκέπτες απέφευγαν ακόμη και την ιστορική είσοδο της Νομικής Σχολής Αθηνών, επί της οδού Σόλωνος. Και αυτό διότι τα βράδια τοξικομανείς έκαναν εκεί την ανάγκη τους.

Χθες, 93 καθηγητές της εμβληματικής σχολής δημοσιοποίησαν οξύτατη επιστολή διαμαρτυρίας προς τους υπευθύνους: την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών, τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, τον διοικητή του Α.Τ. Εξαρχείων, τον δήμαρχο Αθηναίων, τον υπουργό Παιδείας, τον υπουργό Δικαιοσύνης. «Εχοντας εξαντλήσει κάθε άλλη οδό, οι καθηγητές της Νομικής Σχολής είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε αυτή τη δημόσια διαμαρτυρία και να επιστήσουμε την προσοχή όλων για τη συνεχιζόμενη κατάσταση βαριάς παρανομίας στο κτίριο και τον περιβάλλοντα χώρο της Σχολής, δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, 28.03.2018 : 09:04).

Επιτεύγματα μοναδικά, δυσθεώρητα για όλους τους ταπεινούς υπηκόους-δούλους, επιτεύγματα που μόνον μια λαοπρόβλητη και μοναδικά τιμία και πατριωτική κυβέρνηση αριστεροδεξιών μπορούν να επιτύχουν και να εφαρμόσουν με αξιοπρόσεκτη επιμέλεια και καθολική αποδοχή όπως αποδεικνύεται καθημερινώς.

Τώρα ότι φωνάζουν οψίμως ο δήμαρχος και μόνον 93 καθηγητές της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, αυτό είναι  πρόβλημα ψυχαναλυτών και ψυχιάτρων και ουδόλως μοναδικών στη επικράτεια και την Ιστορία αρμοδίων και τιτλούχων της κυβερνήσεως. Σημειώστε ότι κανένας φοιτητής δεν διαμαρτυρήθηκε μέχρι σήμερα, γεγονός που αποδεικνύει την καθολική υποστήριξη στην κυβερνητική πολιτική της ελευθέρας διάθεσης και διακίνησης ναρκωτικών παντού.

Δεν πειράζει θα το καταλάβουν και όσοι φωνασκούν σήμερα και τα βάζουν με τη νόμιμη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που κυβερνά τη χώρα από το Ιανουάριο του 2015, με μοναδική επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου