Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Επιστολή Γ. Καμίνη στον Αλ. Τσίπρα για τη διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα …

«Η δημόσια διακίνηση και χρήση ναρκωτικών στην Αθήνα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο» αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων

Ας απολαύσουμε την ελευθερία και τη σύντομη ζωή, φίλε Γιώργο …

Την άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της δημόσιας χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών στην Αθήνα, ζητεί ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Καμίνης επισημαίνει ότι η δημόσια διακίνηση και χρήση ναρκωτικών στην Αθήνα «έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο» με κεντρικές γειτονιές να έχουν μετατραπεί σε χώρους εμπορίας ναρκωτικών.

Υποστηρίζει ακόμη πως τα υπουργεία Υγείας και Προστασίας του Πολίτη είτε δεν έχουν σχέδιο, είτε δείχνουν εντελώς απρόθυμα να ασκήσουν τα καθήκοντά τους. «Μετά τα όσα συζητήσαμε στην προ ενός έτους μεταξύ μας συνάντηση, σας επισημαίνω ότι δυστυχώς η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται. Διαπιστώνω ότι το υπουργείο Υγείας στερείται κάθε σχεδίου για την αντιμετώπιση της κατάστασης, ενώ η πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δείχνει εντελώς απρόθυμη να ασκήσει τα καθήκοντά της» σημειώνει ο δήμαρχος Αθηναίων.

Στην επιστολή του, την οποία συνυπογράφουν 18 Αθηναίοι που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία που συγκροτήθηκε πρόσφατα στο δημαρχείο της Αθήνας, ο κ. Καμίνης επισημαίνει ότι η αντιμετώπιση της ουσιοεξάρτησης «είναι ζήτημα κοινωνικής πολιτικής, δημόσιας υγείας και ασφάλειας και απαιτεί στενή και αξιόπιστη συνεργασία των υπουργείων Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης».

Ζητεί  τέλος από τον Πρωθυπουργό η ΕΛ.ΑΣ. να προστατεύσει τους πολίτες από το εμπόριο ναρκωτικών, η διάθεση υποκαταστάτων να γίνεται μέσα στα νοσοκομεία, καθώς και να θεσμοθετηθεί η λειτουργία κλειστών χώρων χρήσης ναρκωτικών ουσιών κάτω από ιατρική επιτήρηση.(ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:12:37, Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 12:35).

Επί τέλους χάρις στις άοκνες προσπάθειες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του εκλεκτού μας πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, αναπνέουμε όλοι ελευθερία και Δημοκρατία, ακόμα και οι καλοί μας φίλοι χρήστες ναρκωτικών ουσιών και οι εκ βορά εξαιρετικοί συνεργάτες μας και επιχειρηματίες, που υποστηρίζουν και εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες σκληρά εργαζόμενα παλληκάρια από την Αφρική και αλλαχού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου