Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Εθνικός εμπειρογνώμονας στην Ε.Ε. με... πλαστά πτυχία …

«… Ενας υπάλληλος του Ερευνητικού Κέντρου Δημόκριτος, που υπηρετούσε επί δύο χρόνια σε θέση εθνικού εμπειρογνώμονα στη Γενική Διεύθυνση Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με απόσπαση, βρέθηκε να έχει τρεις κατασκευασμένες και μία πλαστή πράξη αναγνώρισης τίτλων της αλλοδαπής. Και οι τέσσερις αφορούσαν αντίστοιχους τίτλους σπουδών από γνωστό πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Η πλαστότητα των πράξεων διαπιστώθηκε σε έλεγχο τίτλων σπουδών που διενήργησε ο «Δημόκριτος». Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», πρόκειται για υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, μηχανολόγο στην ειδικότητα, που ήταν αποσπασμένος στην Ε.Ε. από τις 1.5.2012 ώς τις 30.4.2014.
 
Το Ερευνητικό Κέντρο «Δημόκριτος», στο οποίο εργαζόταν ο υπάλληλος με τα πλαστά πιστοποιητικά, ενημέρωσε τον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών για την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης, διακόπτοντας τη μισθοδοσία του …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 10 Αυγούστου 2014).

Του κρατήσαμε ήδη μια θέση στο ΠΑΝΘΕΟΝ των ηρώων του συγχρόνου Ελληνικού Κράτους δικαίου.

Καλά κανείς στο πρωτοποριακό ερευνητικό κέντρο Δημόκριτος, το καμάρι της Έρευνας και της Τεχνολογίας της Ελλάδας, δεν κατάλαβε τίποτε; Ούτε και οι αρμόδιοι των Βρυξελλών;

Να απολυθούν όλοι οι αρμόδιοι για αδιαφορία, ανοχή στις εγκληματικές ενέργειες, παράνομη πρόσληψη και διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

Όλα τα άλλα είναι για τους ιθαγενείς και την ενίσχυση του συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου