Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Εξάλειψη των αδικιών στον ΕΝΦΙΑ υπόσχεται το ΥΠΟΙΚ …

«… Επαναλαμβάνοντας ότι οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα αποκτήσουν σύντομα τη δυνατότητητα να διορθώσουν τα λάθη στο Ε9 που οδήγησαν και σε καταλογισμό περισσότερου φόρου αλλά και δίνοντας την υπόσχεση ότι οι όποιες αδικίες θα αποκατασταθούν, το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για τον ΕΝΦΙΑ μετά την ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ στην ιστοσελίδα του Taxis.
Με το θαυμάσιο περιεχόμενο
  
Από την ανακοίνωση προκύπτει ότι το υπουργείο Οικονομικών είναι πρόθυμο να προχωρήσει ακόμη και σε νομοθετικές ρυθμίσεις προκειμένου να αποκαταστήσει αδικίες …» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2014 20:13).

Ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν. Αλλά τι θα πει κύριοι αρμόδιοι «αδικιών»; Το μοντέλο «γειτονιά» προφανώς μεγαλούργησε και πάλι.

Να εφαρμοστεί άμεσα η αξιολόγηση στους κκ. δημοσίους υπαλλήλους που είτε από επιπολαιότητα, είτε από άγνοια, είτε από αντιπολιτευτικό μένος, έκαναν τη ρύθμιση με τα κραυγαλέα λάθη.

Δεν είναι δυνατόν υπάλληλοι και οι πολιτικοί προϊστάμενοί τους να υποχρεώνουν τη Βουλή σε νομοθετικές ρυθμίσεις για να διορθώνουν απαράδεκτα λάθη.

Να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των αρμοδίων χειριστών και οι πολίτες να μπορούν μέσω ενός ηλεκτρονικού μηχανισμού να βαθμολογούν τους κυρίους αυτούς.

Έτσι κ. πρωθυπουργέ, κ. Μητσοτάκη, κ. Μαυραγάνη, κ. Χαρδούβελη, κ. Σταϊκούρα, κα Τρόικα, κα Ομάδα Δράσης, κύριοι και κυρίες ανεύθυνοι  και ανίκανοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου