Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Πρωτοβουλία για ανάπτυξη του τουρισμού μέσω διαδικτύου …

«… Νέα πρωτοβουλία για την ενίσχυση του τουρισμού μέσω του διαδικτύου ανακοινώσε σήμερα η Google, σε συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και το ΣΕΤΕ. 
 

Πρόκειται για την πρωτοβουλία "Grow Greek Tourism Online", που έχει ως στόχο να παρέχει στις τουριστικές επιχειρήσεις τις απαραίτητες ψηφιακές δεξιότητες και τα διαδικτυακά εργαλεία που θα ενισχύσουν την ανάπτυξή τους κατά τη διάρκεια, αλλά και πέραν της καλοκαιρινής περιόδου …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , 19 Αυγούστου 2014).

Βλέπουμε την κα Κεφαλογιάννη, αν δεν κάνουμε λάθος υπουργό Τουρισμού (και βόλτας συμπληρώνουμε εμείς) να μεγαλουργεί και πάλι.

Θαυμάσια και ελπίζουμε να αποδώσουν.

Ειδικά η κα Κεφαλογιάννη όμως έχει και το συνηθισμένο μικρό ελάττωμα των μεγάλων ηγετών: Βλέπει μόνον μακριά και ψηλά. Έτσι δεν μπορεί η καημένη - όπως και ο θαυμάσιος κ. πρωθυπουργός, ο δραστήριος ο υπουργός Περιβάλλοντος κλπ. - να δουν τα σκουπίδια, τα λύματα, τη ρύπανση, τους θαυμάσιους ΧΥΤΑ. Τις περιγραφές που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, την παραπλάνηση και την απόκρυψη ουσιαστικών πληροφοριών στις παρουσιάσεις των επαγγελματιών του τουρισμού και άλλα πολλά.

Έχουμε αναφερθεί στα σχετικά θέματα εδώ και πολλά χρόνια, αλλά πάντοτε οι προτάσεις μας αγνοήθηκαν από τους ιθύνοντες είτε από άγνοια, είτε από διαπλοκή είτε από συμφέρον.

Ελπίζουμε ότι η Google  θα απαιτήσει επαγγελματικές προσεγγίσεις και ειλικρίνεια και ουσιαστικές περιγραφές με ορθολογικές προδιαγραφές και μηχανισμούς αξιολόγησης από επαγγελματίες και πελάτες, χρήστες των υπηρεσιών.

Αναμένουμε!
Προτείνουμε να δείτε (μεταξύ των πολλών ειδικών αναφορών):





http://simpleandclear.blogspot.gr/2013/02/ra-rethink-athens.html

ΥΓ: Στην ίδια εφημερίδα δημοσιεύτηκε παράλληλα και το "Διάσπαρτη χωματερή εκεί όπου σκάει το κύμα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου