Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Ανυπόκριτος θαυμασμός …

Πρωτοφανείς βανδαλισμοί σε καταστήματα στην Ερμού μετά την πορεία διαμαρτυρίας για την Ηριάννα


 Οι βιτρίνες στην Ελλάδα είναι για να σπάνε  ... ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 18 Ιουλίου 2017

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσαν σε περισσότερα από 40 καταστήματα επί της οδού Ερμού, αντιεξουσιαστές το βράδυ της Δευτέρας.

Η ομάδα των αντιεξουσιαστών έσπασε βιτρίνες και εισόδους αρκετών καταστημάτων καθώς και δύο ATM κοντά στον σταθμό Μοναστηράκι αλλά και κατά μήκος του πιο εμπορικού δρόμου της Αθήνας … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 18 Ιουλίου 2017)/.

Θέλουμε να εκφράσουμε τον ανυπόκριτο θαυμασμό μας στους δύο στυλοβάτες της Ελληνικής Δημοκρατίας, τους αξιότιμους υπουργούς Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρο Κοντονή και Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα, για τον απόλυτο σεβασμός των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Συγχαίρουμε επίσης τον εξαιρετικό πρωθυπουργό μας κ. Αλέξη Τσίπρα για την απόλυτα επιτυχημένη επιλογή των μοναδικών συνεργατών του και στυλοβατών της κυβερνήσεώς του.
Δημοσίευση σχολίου