Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Έλον Μασκ: Aπειλή για τον ανθρώπινο πολιτισμό η τεχνητή νοημοσύνη, χρειάζονται κανόνες …

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο Μασκ- ο οποίος έχει προβεί σε επενδύσεις στον χώρο με σκοπό να έχει εικόνα όσον αφορά στις εξελίξεις σε αυτόν- πρόσθεσε ότι «η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) είναι μια σπάνια περίπτωση όπου νομίζω ότι πρέπει να δράσουμε προληπτικά όσον αφορά στους κανονισμούς αντί να αντιδράσουμε».

  EPA/PETER FOLEY

Ως έναν εξαιρετικά μεγάλο κίνδυνο για την ανθρωπότητα χαρακτήρισε για άλλη μια φορά την τεχνητή νοημοσύνη ο επικεφαλής της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ, τονίζοντας ότι το να περιμένουμε απλά να συμβεί κάτι δεν αποτελεί επιλογή και ζητώντας την επιβολή ρυθμιστικών πλαισίων κανόνων … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ UPD:11:28, Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 11:26).


Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι του πλανήτη προβληματίζονται για τις εξελίξεις στην τεχνολογία και διατυπώνουν τουλάχιστον προβληματισμό για τη ταχύτητα μεταβολής των τεχνολογικών εξελίξεων και τις επιπτώσεις που μπορούν και αναμένεται να έχουν στο πλανήτη, τη ζωή μας και τον πολιτισμό μας.

Και ημείς εν Ελλάδι του 2017 και της λαοπρόβλητης κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ του μοναδικού μας πρωθυπουργού κ. Μεγαλέξαντρου Τσίπρα, απλώς άδωμεν,

Τελικώς πρέπει να το παραδεχτούμε: Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου