Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Αντιδράσεις από τη νέα ανάρτηση Πολάκη «θα σας κάνουμε Σοβιετία» …Με μία νέα ανάρτηση του στα social media, κατά την συνήθη τακτική του, ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, προκαλεί νέο γύρο αντιδράσεων. Αυτή την φορά ο κ. Πολάκης επέλεξε να αναρτήσει μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook του Πάνου Καμμένου αγκαλιά με τον Νίκο Παππά και την φράση «Η Ελλάς κατακτά το διάστημα» … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ 09:38, 2 Ιουλίου 2017).

Τα πολιτικά ήθη έγιναν αήθη και ακόμα δεν έχουμε δει όλο τον κατήφορο.

Οι άνθρωποι αυτοί έπρεπε να μην έχουν καμιά απήχηση στην ελληνική κοινωνία. Αλλά δυστυχώς θα συνεχίσουν για καιρό να δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή και να προκαλούν κάθε νομοταγή, νουνεχή και προοδευτικό πολίτη.

Όλοι μας πρέπει να αντιδράσουμε πριν είναι αργά και μας μπαγλαρώσουν όλους μέσα. Άλλωστε ο μάγκας ιατρός, αν. υπουργός το λέει καθαρά.
Δημοσίευση σχολίου