Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Οι αρχές Ευρώπης και ΗΠΑ έκλεισαν δύο από τις μεγαλύτερες αγορές του dark web …

Δύο από τις μεγαλύτερες αγορές του αποκαλούμενου «dark web» έκλεισαν οι αρχές Ευρώπης και ΗΠΑ, οι οποίες ανακοίνωσαν την Πέμπτη πως έχει παύσει η λειτουργία του AlphaBay και του Hansa Market και ότι οι διαχειριστές τους έχουν συλληφθεί.


Όπως αναφέρουν οι New York Times, το AlphaBay, η θεωρούμενη μεγαλύτερη αγορά του dark web, «έπεσε» στις αρχές του Ιουλίου, περίπου την ίδια περίοδο με την οποία συνελήφθη ο φερόμενος ιδρυτής του site, Αλεξάντρ Κέιζες, ένας Καναδός που ζούσε στη Μπανγκόκ. Ο 25χρονος Κέιζες αυτοκτόνησε στο κελί του λίγο μετά τη σύλληψή του, όπως ανακοινώθηκε από τις αρχές. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 00:44).

Μήπως πρέπει και η Ελλάδα – εν προκειμένω ο εκλεκτός και εξαιρετικά ευφυής και πολυπράγμων υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς –  να απευθύνει πρόσκληση στις αρχές της Ευρώπης και των ΗΠΑ μήπως και μπορέσουν να κάνουν να σιγήσει το περίφημο Indymedia, που εκπέμπει από το Πολυτεχνείο χρόνια τώρα και κανένας δεν ξέρει τίποτε και κανένας δεν μπορεί να εντοπίσει ποιοι κύριοι βρίσκονται πίσω από τους υπολογιστές που υποστηρίζουν την τρομοκρατία και την αναρχία;

Εκτός και αν η πολιτεία θέλει τους ανθρώπους αυτούς να δρουν ανενόχλητοι και να έχουν και την προστασία της. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λειτουργούν εντός ανωτάτου εκπαιδευτικού ιδρύματος.
Δημοσίευση σχολίου