Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Μήπως πρέπει να γίνει σύστημα όπως το marinetraffic.com για τα ταξί …

Το σύστημα αυτό καταγράφει τις διαδρομές των πλοίων και μπορεί ακόμα και κάθε ιδιώτης να παρακολουθεί που βρίσκονται τα πλοία. Παρόμοιο σύστημα υπάρχει και για τα αεροπλάνα.

Ίσως είναι μια καλή ιδέα να δημιουργηθεί ένα αντίστοιχο σύστημα για τα ταξί, με την ελπίδα και να γίνει ασφαλέστερο το επάγγελμα του οδηγού ταξί, αλλά και να αποτρέπονται οι απάτες που επιχειρούν κακοί επαγγελματίες εις βάρος κυρίως αλλοδαπών τουριστών.

Θα θέλαμε να ακούσουμε σχόλια για την πρότασή μας και τυχόν άλλες απόψεις, υπέρ ή κατά. 
Δημοσίευση σχολίου