Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Ειδική θέση VIP στο Πάνθεον …

Εργοστάσια παραγωγής λαθραίων τσιγάρων εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ στον Ασπρόπυργο


Δύο εργοστάσια παραγωγής λαθραίων τσιγάρων, στα οποία ήταν εγκατεστημένες ολοκληρωμένες «γραμμές» παραγωγής-παρασκευής-τυποποίησης και συσκευασίας εντόπισαν στην περιοχή του Ασπροπύργου αστυνομικοί της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκαν πάνω από 70 τόνοι λαθραίου καπνού και 8,8 εκατομμύρια πακέτα τσιγάρα, ενώ οι διαφυγόντες δασμοί υπολογίζονται στα 32 εκατομμύρια ευρώ. Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 40 άτομα και πρωταγωνιστικό ρόλο στη δράση του κυκλώματος φέρεται να έχουν ένας 49χρονος ομογενής από το Καζαχστάν και τρία ακόμα άτομα … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 27 Ιουλίου 2017).


Εκπληκτικά πράγματα.

Τεράστιος τζίρος, 5 χρόνια δραστηριότητες, πολυεθνική με εξαγωγές (ελπίζω να τις έχει περιλάβει η ΕΛΣΤΑΤ και ΙΟΒΕ στις ειδικές μετρήσεις τους και τις μελέτες τους) και ένα στρατός διευθυντών, στελεχών, εμπειρογνωμόνων, τεχνολόγων, λογιστών, υπαλλήλων και πολλών άλλων ειδικοτήτων.

Λαμπρά μυαλά, τεχνογνωσία, επιχειρηματικότητα, καινοτομία, αντανακλαστικά αιλουροειδούς, προφανώς εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και πληροφοριοδοτών.

Και τώρα πως θα συνεχιστεί η ανάκαμψη; Πως θα γίνουν επενδύσεις και καταθέσεις στις τράπεζες;

Πάντως η θέση VIP στο Πάνθεον είναι εξασφαλισμένη.
Δημοσίευση σχολίου