Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Συνέλαβαν (ξανά) τον αρχηγό της ρωσόφωνης μαφίας – Είχε βγει χάρη στον νόμο Παρασκευόπουλου …

Ο Νο1 κακοποιός στον κόσμο –κατά δήλωση του Μπαράκ Ομπάμα– έπεσε και πάλι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη. Πώς κατάφερε να βρεθεί εκτός φυλακής και το διπλωματικό επεισόδιο για τη μη έκδοσή του στην Ισπανία.
 Το Λίπος ή Λάσα Σουσανασβίλι εκλεκτός παρεπιδημών εν Ελλάδι
Ο Γεωργιανός Λάσα Σουσανασβίλι, φερόμενος ως ο «αρχηγός της ρωσόφωνης μαφίας παγκοσμίως» και χαρακτηρισθείς από τον ίδιο τον Μπαράκ Ομπάμα ο Νο1 κακοποιός στον κόσμο, συνελήφθη ξανά από την ελληνική αστυνομία! Εξι χρόνια μετά την πρώτη σύλληψή του, το 2012, και τη φυλάκισή του σε Κορυδαλλό, Γρεβενά και Διαβατά για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Το Λίπος –αυτή είναι η προσωνυμία του στον κόσμο της μαφίας– εντοπίστηκε και συνελήφθη σε τριώροφη μεζονέτα επί της οδού Ζαΐμη στη Θεσσαλονίκη.

Παρά την καταδίκη του, σε πρώτο βαθμό, σε κάθειρξη 14 ετών για «διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης», ο γεωργιανός αρχιμαφιόζος είχε καταφέρει να αφεθεί εδώ και λίγους μήνες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων για την αποσυμφόρηση των φυλακών (νόμος Παρασκευόπουλου), με την αιτιολογία ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας (κακοήθη υπέρταση και καρδιοπάθεια, αγγειακή εγκεφαλοπάθεια, ηπατίτιδα Β και C) … (Protagon Team 18 Απριλιου 2018, 11:52).

Ο κ. Λίπος μου εκμυστηρεύτηκε ότι νοιώθει μεγάλη πικρία με την ασυνεννοησία που επικρατεί στις υπηρεσίες στην Ελλάδα. Το αμείλικτο ερώτημά του είναι γιατί τον έπιασε η αστυνομία, αφού ο ευπατρίδης και καθηγητής κ. Νίκος Παρασκευόπουλος απεφάνθη ότι ήταν ακίνδυνος, άρρωστος και ταλαιπωρημένος και έπρεπε να διάγει βίον ελεύθερο, οικογενειακό, με άπειρη ιατρική φροντίδα και την προστασία της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Τώρα τι θα γίνει; Ρωτάει και ξαναρωτάει. Μια και φαίνεται ότι η έκδοσή του σύμφωνα με τις πρακτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση αποκλείεται και ο νομικός πολιτισμός θα υψωθεί ως τοίχος προστασίας αυτού του αδύναμου ανθρώπου που ζητάει τη ζεστασιά και την κατανόηση στη φιλόστοργο Ελληνική αγκαλιά. ¨Όπως άλλωστε συνέβαινε για πολλά ωραία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου