Δεν
είναι δυνατόν σε μια χώρα η οποία
παράγει εξαιρετικής ποιότητος πορτοκάλια, να πετάγονται στις χωματερές ή να σαπίζουν στους πορτοκαλεώνες.
Πρέπει
να εξευρεθεί τρόπος να προσφέρεται σε όλα τα ξενοδοχεία της Ελλάδος και σε όλες
τις καφετέριες των τουριστικών περιοχών, φρέσκος χυμός πορτοκαλιού σε όλα τα
πρωϊνά και όταν το ζητούν οι πελάτες. Και μάλιστα με επώνυμο τρόπο δηλαδή
γεωγραφικό προσδιορισμό, όπως Χυμός Πορτοκαλιού Άρτας, Λακωνίας, Αργολίδος, Ναυπλίου
ή Χίου κλπ..
Μηχανές
που χειρίζονται οι ίδιοι οι πελάτες είναι
διαθέσιμες σε προσιτές τιμές. Αρκεί να γίνει προβολή του θέματος κα να
πειστούν οι ξενοδόχοι ότι είναι προς το συμφέρον τους μια τέτοια πολιτική και
προσφορά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου