Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Τι θα είναι μια καλή ή ιδεώδης εξέλιξη …

Μάλλον η γραμμή του περίφημου βουλευτεί ΑΝΕΛ κ. Κατσίκη, δεν έχει μέλλον*.

Είναι λογικό η Ελλάδα να διαπραγματευθεί μεταφορά των 8 μετά την ολοκλήρωση της εδώ δικαστικής διαδικασίας, σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Καλές επιλογές είναι στη Γερμανία ή Σουηδία ή Φινλανδία ή ακόμα στις ουδέτερες χώρες όπως Νορβηγία ή Ελβετία.

Η λύση αυτή θα ήταν μια έμπρακτη απόδειξης διεθνούς αλληλεγγύης σε μια σύμμαχο χώρα και χώρα μέλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, που υφίσταται απηνή πίεση εναντίον των κυριαρχικών της δικαιωμάτων και απειλείται με πόλεμο και με απώλειες εθνικού εδάφους. Και η οποία φυλάσσει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ.

Ταυτόχρονα θα θέλαμε να δούμε πολεμικά πλοία των χωρών μελών της ΕΕ να περιπολούν μαζί με τα ελληνικά, στα ανατολικά θαλάσσια σύνορα της Ελλάδος με τη Τουρκία.

Αν υπάρξει μια τέτοια λύση, οι Έλληνες θα τους είμαστε ευγνώμονες.

ΥΓ: * Λογικά ο κ. Κατσίκης έπρεπε ήδη να έχει χάσει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ή όποιον άλλον στον οποίο είναι εγγεγραμμένος, λόγω προσβολής των Θεσμών και ανικανότητος κατανόησης της πραγματικότητος και του επικινδύνου των απόψεών του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου