Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


30 Μαρτίου 2016

Ο άνθρωπος που βαδίζει με την όπισθεν …

Απογοητευτήκαμε πλήρως από την παρουσία και το λόγο που εκφώνησε χθες στη Βουλή των Ελλήνων, ο θαυμάσιος νέος, δυναμικός και μοναδικός ευρωπαίος ευρηματικός και πρωτοπόρος ηγέτης, πρωθυπουργός μας κ. Αλεξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχει δυστυχώς τίποτε για αυτόν στην Ελλάδα του 2016 εκτός του φαύλου παρελθόντος, της διαπλοκής και των ποινικών ευθυνών όλων των προηγούμενων  κυβερνήσεων και μελών του ηγετικού πολιτικού συστήματος.

Όλοι οι άνθρωποι αυτοί κατά τον κ. πρωθυπουργό κατέστρεψαν την Ελλάδα, έκαναν αγράμματους τους Έλληνες, φτωχούς και τους εξαθλίωσαν. Και όλα αυτά εν μέσω μιας Ευρώπης ευημερούσας, καινοτόμου, σύγχρονης και προοδευτικής (πράγματα όμως που δεν ανέφερε, αλλά συνέβησαν).

Φυσικά όλα αυτά δεν έχουν σχέση με τους Έλληνες οι οποίοι προόδευσαν εξαιρετικά από την εποχή της εισόδου της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το 1981. Και η περίοδος αυτή αντικειμενικά είναι από οικονομικής απόψεως τουλάχιστον από τις καλύτερες περιόδους της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας.

Ασφαλώς υπήρξε διαπλοκή, ανικανότητα συγκρότησης συγχρόνου κράτους, ασυγχώρητη ανεπάρκεια τη κρατικής μηχανής, αδυναμία πραγματικού εκσυγχρονισμού και εσκεμμένη ανικανότητα προγραμματισμού, σχεδιασμού του μέλλοντος, αξιοκρατίας, δημιουργίας παραγωγικής οικονομικής ζωής και παραγωγής πλούτου και εν τέλει απομάκρυνσης της Ελλάδος από τις τάσεις, τις δομές και τα επιτεύγματα της ευημερούσας Ευρώπης.

Θέλουμε τον πρωθυπουργό μας να είναι  πρωτοπόρος στις εξελίξεις στον εκσυγχρονισμό, στη δημιουργία εύρωστου οικονομικού κλίματος, στη πάταξη της ανομίας και στην αυστηρή και καθολική εφαρμογή των Νόμων, στην εμπέδωσης της αξιοκρατίας, πρωτοπόρου σε σύγχρονο και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα, στη κατάργησης της γραφειοκρατίας, στη δημιουργίας κλίματος υποστήριξης της υγειούς επιχειρηματικότητας, στη δημιουργία πολλών και ουσιαστικών ευκαιριών για τους νέους μας και στη προστασία των απομάχων.

Δεν θέλουμε και δε μας αξίζει ο οπισθοδρομικός πρωθυπουργός που είδαμε χθες στη Βουλή.

Ελπίζουμε να κατανοήσει και ο κ. Αλέξης Τσίπρας σύντομα, ότι τίποτε δεν μπορεί να εξελιχθεί και να αποδώσει αν καταφέρεται εναντίον όλων των άλλων και καλλιεργεί μονίμως κλίμα απόρριψης, εμφυλίου πολέμου και αντιπαράθεσης με κάθε άλλο Έλληνα πολίτη, με διαφορετικές από τις δικές του απόψεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου