Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


22 Σεπτεμβρίου 2024

Η μεγάλη επιχείρηση εναντίον «εχθρών», η μεγάλη διεθνής απάτη και πολλά θύματα μεταξύ αθώων …

Η είδηση:

Η Χεζμπολάχ υπόσχεται «τιμωρία» στο Ισραήλ – Βομβαρδισμοί στον νότο του Λιβάνου

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα καταγγέλλει τις επιθέσεις - Ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στον Λίβανο την Πέμπτη - Απειλές από το Ιράν - Κινήσεις για αποκλιμάκωση από Γαλλία και ΗΠΑ.
 AP Photo/Hassan Ammar

Νωρίτερα, σε μια ομιλία που μεταδόθηκε την ώρα που ο ήχος των ισραηλινών μαχητικών συγκλόνιζε τη Βηρυτό, ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, ανέφερε ότι οι θανατηφόρες ισραηλινές επιθέσεις παγιδεύοντας με εκρηκτικά ασυρμάτους και βομβητές της οργάνωσης ξεπέρασαν όλες τις κόκκινες γραμμές.

Ο Λίβανος και η Χεζμπολάχ έχουν κατηγορήσει το Ισραήλ για τις επιθέσεις στον εξοπλισμό της Χεζμπολάχ που προκάλεσε τον θάνατο σε 37 ανθρώπους ενώ περίπου 3.000 τραυματίστηκαν, κατακλύζοντας τα λιβανέζικα νοσοκομεία.

Το Ισραήλ δεν έχει σχολιάσει άμεσα τις επιθέσεις, οι οποίες, σύμφωνα με πηγές ασφαλείας, πιθανότατα πραγματοποιήθηκαν από τη Μοσάντ, η οποία έχει μακρά ιστορία στην πραγματοποίηση εξελιγμένων επιθέσεων σε ξένο έδαφος.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχουμε υποστεί ένα μεγάλο πλήγμα ασφαλείας και στρατιωτικό πλήγμα που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της αντίστασης και δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του Λιβάνου», δήλωσε ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα σε τηλεοπτικό του διάγγελμα από άγνωστη τοποθεσία. «Αυτός ο τύπος δολοφονίας, στοχοποίησης και εγκλήματος, μπορεί να είναι πρωτοφανής στον κόσμο», είπε, εμφανιζόμενος μπροστά σε ένα κόκκινο φόντο με το συνηθισμένο μαύρο τουρμπάνι του.

Οι επιθέσεις «ξεπέρασαν όλες τις κόκκινες γραμμές», είπε και πρόσθεσε: «Ο εχθρός ξεπέρασε κάθε έλεγχο, νόμο και ηθική. Οι επιθέσεις θα μπορούσαν να θεωρηθούν εγκλήματα πολέμου ή κήρυξη πολέμου» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 19.09.2024 • 20:11).
 

Πρωτοφανής περίπτωση. Αν κάποιος ιδιώτης ή εμπορικός φορέας έκανε/κάνει ή οργανώνει και εκτελεί τέτοιας σύλληψης, οργάνωσης, διακίνησης, εκτέλεσης και πρόκλησης θανατηφόρων πληγμάτων εναντίον τεραστίου αριθμού προσώπων αδιακρίτως αν είναι στρατευμένοι σε κάποια υπόθεση ή όχι, σε ανοιχτούς ή κλειστούς χώρους, σε ανθρώπους που βιώνουν τη καθημερινότητά τους, θα είχαν συλληφθεί και θα είχαν προσαχθεί στη Δικαιοσύνη. 

Αν αποδειχθεί ότι οι πράξεις αυτές ότι έγιναν από δομές κράτους ή κατόπιν εντολών κυβερνήσεων, υπουργείων ή επίσημων κρατικών δομών δεν θα έπρεπε άμεσα και χωρίς χρονοτριβή να επιληφθεί το Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο ΟΗΕ, το Συμβούλιο της Ευρώπης και κάθε άλλος διεθνής οργανισμός που έχει ως αντικείμενο την επιβολή διεθνώς της νομιμότητας και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Τώρα τι; Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε γιατί προφανώς θα εμφανιστούν στα ΜΜΕ και άλλες πληροφορίες στο άμεσο μέλλον. Τι άραγε θα πράξει το κατεστημένο και όλοι οι φιλικά διακείμενοι προς το κράτος του Ισραήλ, το οποίο εξελίσσεται σε διεθνή παράγοντα αστάθειας και καταπάτησης όλων των κατακτήσεων των πολιτισμένων κρατών; 

ΥΓ: Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Έρευνα για τις εκρήξεις στις συσκευές επικοινωνίας, ζήτησε ο Ύπατος Αρμοστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου