Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Κύριε πρωθυπουργέ, έχετε άραγε φίλους κάποιους πνευματικούς ανθρώπους …


Δεν σας βλέπουμε να κάνετε παρέα με κάποιους από αυτούς.

Δεν σας βλέπουμε να ρωτάτε και να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τι γίνεται στην Ελλάδα και στο κόσμο και προς τα που βλέπουν ότι πρέπει να πάει η ελληνική κοινωνία.

Δεν σας βλέπουμε να κάνετε καμιά βόλτα στα πανεπιστήμια και στα άλλα  εκπαιδευτικά ιδρύματα για να μάθετε από πρώτο χέρι τι θέλουν οι νέοι και ποιοι είναι οι οραματισμοί τους για τη σύγχρονη Ελλάδα.

Δεν σας βλέπουμε να επισκέπτεσθε χώρους πολιτισμού και τους εναπομείναντες ελεύθερους χώρους που απεγνωσμένα αναμένουν ένα καλλιτεχνικό και εκσυγχρονιστικό μυαλό και χέρι, να τους δώσει ζωή και προσωπικότητα.

Και αν τεχνικά αυτό δεν είναι εύκολο και αποτελεσματικό να πάτε εσείς, ή στείλτε εκπροσώπους σας (π.χ. κ. υπουργό Πολιτισμού ή άλλους) ή καλέστε πολίτες να συζητήσετε μαζί τους.

Είδατε τι έπαθε η Ελλάδα, με τον προκάτοχό σας κλεισμένο στο Μαξίμου.

1 σχόλιο:

  1. Συνήθως βλέπουμε τους πολιτικούς να ρωτάνε τους νέους για τους προβληματισμούς τους και τα οράματα τους κατά την προεκλογική περίοδο, όπου επισκέπτονται μέχρι και την τελευταία τρύπα που τους υποδεικνύουν οι σύμβουλοί τους.
    Αμέσως μετά κλείνονται στο Μέγαρο Μαξίμου στη Βουλή στα φυλασσόμενα γραφεία τους και περιμένουν τις επόμενες εκλογές για να ξεμυτίσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή