Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Άνθρωποι χωρίς φιλότιμο στην εξουσία …


Προφανώς στερούνται και πολλών άλλων ηγετικών αρετών.

Γι’ αυτό δεν ιδρώνει το αυτί τους ακόμα και αν βιάζεται συστηματικά η πόλις, αθώοι πολίτες βρίσκονται στην ανεργία χωρίς λόγο, μνημεία και ιστορία της πόλεως καταστρέφονται ατιμωρητί, οι προγραμματισμένοι εμπρησμοί και οι λεηλασίες δεν τιμωρούνται ποτέ.

Ο υπουργός παπουτσής πρέπει αμέσως να εκδιωχθεί από υπουργός, ως ανίκανος και παντελώς άχρηστος, ενώ οι συνεχώς κοιμούμενοι κκ. εισαγγελείς πρέπει να απαγγείλουν αμελητί κατηγορίες για διάπραξη ειδεχθών εγκλημάτων, σύσταση και συμμορία, έκθεση πολιτών και εντεταλμένων οργάνων σε κίνδυνο, απόπειρες ανθρωποκτονιών εκ προθέσεως και κατά συρροή, αρπαγή, λεηλασία, κλοπές, καταστροφές περιουσιών και άλλα πολλά εγκλήματα τα οποία εκείνοι πολύ καλά γνωρίζουν ότι διεπράχθησαν χθες – και έχουν διαπραχθεί πλειστάκις στο παρελθόν - και μπορούν να τεκμηριώσουν.

Τα συστηματικά εγκλήματα κατά της πόλεως των Αθηνών, των πολιτών της και των οργάνων της τάξεως πρέπει επί τέλους να λάβουν οριστικό τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου