Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Casus belli ή Casus Xeftila …

Η φοβερή είδηση που παίζει σήμερα 24 Αυγούστου 2010: «… Την απαλοιφή του casus belli για ενδεχόμενη απόφαση της Ελλάδας επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, από το νέο Πολιτικό Έγγραφο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας, εξετάζουν οι αρμόδιες τουρκικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στην τουρκική εφημερίδα Sabah…».
Μήπως ρε παιδιά κατάλαβαν οι μπουνταλάδες ότι είμαστε ψόφιοι και λένε να μας προσφέρουν αυτό για το οποίο εμείς δεν τολμούσαμε τόσα χρόνια να μιλήσουμε;

Ίσως πάλι να μας θεωρούν πια φίλους τους και συνδιαχειριστές του Αιγαίου και είπαν να το δουν αλλιώς το πράγμα. Όπως άλλωστε θέλει και η Ευρώπη. Υπάρχει βέβαια και η εκδοχή του Νόμπελ Παπανδρέου-Ερντογάν (αν πουν βέβαια το ναι και οι Ισραηλινοί)!

Τώρα όμως χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσοχή, δεδομένου ότι όταν φωνάζουν οι τούρκοι, ενεργοποιούνται τα εθνικά αντανακλαστικά μας, όπως λέγαμε και σε άλλες αναρτήσεις μας.

Πάντως κάτι τρέχει και εμείς δεν ξέρουμε τίποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου