Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Εισπράξτε τον ΦΠΑ …

Κύριοι της κυβέρνησης, αν έχετε κότσια και θέλετε μπορείτε να εισπράττετε τον ΦΠΑ αμέσως και χωρίς απώλειες.

Ο ΦΠΑ καταβάλλετε από τον αγοραστή τη στιγμή της αγοράς. Τον εισπράττει ο πωλών και τον αποδίδει  όποτε γουστάρει, αν το γουστάρει. Υπάρχουν βέβαια και κυρώσεις, αλλά εδώ έρχεται το γουστάρω του κράτους και των εντεταλμένων οργάνων. Και είναι περισσότερο από προφανές ότι δεν γουστάρουν επαρκώς όσοι αμείβονται - τουλάχιστον – γι’ αυτό, ή γουστάρουν επιλεκτικώς. Επίσης και η Βουλή που νομοθετεί έχει και αυτή τα δικά της γούστα και αγάπες, ενώ η δικαιοσύνη ως συνήθως δεν βλέπει, δεν ακούει και κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Προτείνουμε τα εξής:
Κατά την αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας πληρώνω την αξία και καταγράφεται ηλεκτρονικά η καταβολή του ποσού, ενώ δίδοντας ας πούμε τον ΑΦΜ ή ειδική ή κοινή πλαστική κάρτα, εκδίδεται απόδειξη, μέσω μηχανής συνδεδεμένης με τράπεζα ή το ΤΑΞΙΣ ή άλλο πρόγραμμα και καταγράφεται το ποσό του ΦΠΑ που οφείλω .

Κάθε μήνα λαμβάνω επιστολή (κοινή ή ηλεκτρονική) στο σπίτι μου με αναλυτική κατάσταση των αγορών μου και το ποσό του ΦΠΑ που πρέπει να καταβάλω εντός μηνός στο κράτος. Δηλαδή λειτουργία ανάλογη των πιστωτικών καρτών.

Οι μηχανισμοί υπάρχου και μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις νέες διαδικασίες.

Παρακαλούμε τις αρχές προς τις οποίες θα αποστείλουμε την πρόταση να μας υποδείξουν τυχόν δυσκολίες ή άλλες ηλεκτρονικές εναλλακτικές λύσεις.

Αναμένουμε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου