Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Νέες αφίξεις στο Πάνθεον ...

«… Tην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε απάτες σε βάρος κληρικών ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Συνελήφθη ένας 29χρονος στην Αμαλιάδα Ηλείας κατηγορούμενος για απάτη κατ’ εξακολούθηση, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ενώ ποινική δικογραφία για τα ίδια αδικήματα, σχηματίζεται σε βάρος άλλων 17 ατόμων.

Όπως διαπιστώθηκε, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας αποσπούσαν διάφορα χρηματικά ποσά από κληρικούς ανά την επικράτεια, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους του Ταμείου Ασφάλισης Κληρικών Ελλάδας. Aπό τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι η λεία τους ανέρχεται σε 379.500 ευρώ.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία ηγετικό ρόλο είχε 34χρονος Ελληνας, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους του Ταμείου Ασφάλισης Κληρικών Ελλάδας, προσέγγιζαν τηλεφωνικά τα θύματά τους και με τον ισχυρισμό της συνδρομής τους στην επίλυση συνταξιοδοτικών εκκρεμοτήτων, αποσπούσαν από τους κληρικούς διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία κατατίθεντο σε τραπεζικούς λογαριασμούς των δραστών. Από την αστυνομική έρευνα προκύπτει ότι θύματα της οργάνωσης έπεσαν συνολικά 15 κληρικοί από τους Νομούς Ηρακλείου, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαϊας, Αιτωλοακαρνανίας, Θεσπρωτίας, Μαγνησίας, Θεσσαλονίκης και Κυκλάδων…»  (NAFTEMPORIKI.GR Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011).
Αντιλαμβανόμαστε από την είδηση ότι οι καλοί μας παπάδες ήταν ανοιχτοί απέναντι στο ταμείο τους – δηλαδή δεν ήταν συνεπείς για να το θέσουμε ευγενικά – και επεδίωκαν έναντι κάποιου κόστους βέβαια τη ρύθμιση της οφειλής και τη διαγραφή του προβλήματος.

Εύγε σε όλους. Η θέσεις σο Πάνθεον σας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου