Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Κίνδυνος θάνατος …


Δημοσκοπήσεις δίνουν συνολικά σε αριστερές αντιλήψεις – από ακραίες έως λιγότερο ακραίες  - ποσοστό πλέον ή κοντά στα ποσοστά των μεγάλων κομμάτων, των λεγομένων και εξουσίας.

Ας φανταστεί το άθλιο σημερινό σύστημα, ότι σιγά σιγά, με τις συμπεριφορές των δικών τους αναρχοσυνδικαλιστάδων και χουντοσυνδικαλιστάδων και τη γενικευμένη ανομία την οποία επικροτεί ή αδυνατεί να πατάξει η κυβέρνηση, η ημέρα όπου οι αριστερές δυνάμεις θα έχουν την πλειοψηφία δεν είναι μακριά.

Οποία ευτυχία. Η συνασπισμένη αριστερά θα είναι ο νικητής του αναίμακτου(;) δευτέρου γύρου και θα μπορεί δημοκρατικά πλέον να εφαρμόσεις το θεάρεστο έργο της 70 χρόνια μετά !

2 σχόλια:

  1. Τα πράγματα είναι απλά. Είναι η δεν είναι "ΣΟΦΟΣ" ο λαός. Εάν ναί τότε ότι αποφασίσει είναι το σωστό και δική του η ευθύνη. Εάν όχι τότε ποιός είναι εκείνος και με ποιά διαδικασία που θα πάρει τις "ΣΩΣΤΕΣ" αποφάσεις σε αντίθεση με τον "ΣΟΦΟ ΛΑΟ"; Το δυστύχημα είναι ότι στις μέρες μας κανείς δεν πληρώνει για τις αποτυχίες που προκαλεί εξαιτίας των αποφάσεων του που πήρε κατ' εξουσιοδότηση του λαού. Αν απλά νομοθετήσουμε αυτά που έκαναν οι αρχαίοι υμών πρόγονοι θα γλυτώναμε πολλά δεινά , αφού οι μισοί από του τώρα κυβερνώντες είτε θα είχαν εξοριστεί η υποστεί άλλες τιμωρίες. Δυστυχώς όμως αυτά δεν γίνονται, έχουν φροντίσει οι ίδιοι με την ανοχή του "ΣΟΦΟΥ ΛΑΟΥ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας χειρίστηκαν με σοφό τρόπο - με πολλές και μικρές δόσεις - ώστε να τα ανεχόμαστε όλα.

    Τώρα βλέπουμε τη τραγωδία αλλά είναι αργά. Και το χειρότερο δεν μπορούμε να απαλαγούμε από τους δυνάστες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή