Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Μας πρόλαβαν άλλοι …

Ασφαλώς δεν είμαστε οι πρώτοι, αλλά έχουμε το δικαίωμα να επιμένουμε, ότι πρόκειται περί τουλάχιστον άστοχης πολιτικής να εξαγγέλλονται νέες προσλήψεις σε ένα παραπαίον δημόσιο, χωρίς να λαμβάνονται πρώτα μέτρα ελέγχου της αποτελεσματικότητας και της αξιοποίησης του υφιστάμενου προσωπικού και χωρίς να υπάρχουν σύγχρονα και οργανωτικά αποτελεσματικά οργανογράμματα και εσωτερικοί κανονισμοί λειτουργίας.

Η περίπτωση του υπουργείου υγείας είναι και τραγική και προκλητική. Η υγεία είναι ο κατ΄ εξοχή τομέας διαφθοράς, διαπλοκής και άθλιας εκμετάλλευσης του κοσμάκη και των εχόντων ανάγκη πολιτών.

Εκεί πρέπει να αρχίσει να εφαρμόζεται η αξιοκρατία, η δεοντολογία και η νομιμότητα. Εκεί πρέπει να σταματήσουν να μιλάνε για ανθρωπιά, αισθήματα, βοήθεια και προσφορά. Αυτό που θέλουμε όλοι οι έλληνες πολίτες, άρρωστοι ή όχι, είναι πάνω από όλα επαγγελματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου