Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Παραιτήθηκε η κα Χούκλη …

Μας ήταν συμπαθής και καλή σε αυτό που έκανε, μέχρι που μάθαμε ότι μας κόστιζε όσο μία φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού και ποιος ξέρει τι άλλα.

Με το λάου λάου, γίνονται σημεία και τέρατα στη .χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.

Ελπίζουμε να βρεθούν και κάποια χρήματα για τους νέους και τους ανέργους, όπως βρίσκονταν και βρίσκονται για τους κολλητούς..

Κανένας εκφωνητής – και υπάρχουν στρατιές στην ΕΡΤ – δεν αξίζει τα τόσα χρήματα που παίρνουν, γιατί το έργο που προσφέρουν είναι μηδαμινό.

1 σχόλιο:

  1. Η κ. Χούκλη άργησε, έπρεπε να είχε φύγει όταν αναγκάστηκαν να φύγουν και οι άλλοι λόγω μείωσης των απολαβών τους και τον θόρυβο που προκλήθηκε περί τα Χριστούγεννα με τις αμοιβές στην κρατική τηλεόραση. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θόρυβος μόνο για τις αμοιβές της κρατικής τηλεόρασης και όχι των ιδιωτικών καναλιών. Θα μου πείτε ότι εκεί δικά τους λεφτά διαχειρίζονται και ας τα κάνουν ότι θέλουν. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι. Τα ιδιωτικά κανάλια ζουν, αν δεν κάνω λάθος από τις διαφημήσεις. Με το υπέρογκο κόστος των διαφημίσεων αμοίβονται οι τηλεοπτικοί "αστέρες". Το κόστος αυτό όμως από τις εταιρείες που το πληρώνουν μεταφέρεται στις τιμές των προϊόντων. Χώρια που το νομοθετημένο 20% δεν εισπράτεται ώστε να κερδισει και το κράτος που τόσα χρωστάει. Είναι η δεν είναι μπάχαλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή