Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Τι τρέχει παιδιά …


(ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 1Δεκεμβρίου 2010): « … Με σημαντικές μειώσεις των πρωτόδικων ποινών για τους πρώην δικαστές Κ. Μπουρμπούλια και Ευ. Καλούση, έκλεισε η δευτεροβάθμια δίκη σκέλους της υπόθεσης του παραδικαστικού κυκλώματος, που είχε ξεκινήσει ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Συγκεκριμένα, στον Ευάγγελο Καλούση επεβλήθη κάθειρξη 12 ετών, από 20 έτη και δύο μήνες της πρωτόδικης απόφασης, και στην Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια επταετής κάθειρξη αντί για 12ετή που είχε επιβληθεί αρχικά. Αμφότεροι οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Με την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων απηλλάγησαν ο επιχειρηματίας Σωτήρης Κρητικός, ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο πρώην σύζυγος της Μπουρμπούλια Θ.Αμοργιανός και ο επιχειρηματίας Α. Γεωργίου. Σε πρώτο βαθμό οι ποινές φυλάκισης που τους είχαν επιβληθεί ήταν από δύο έως έξι έτη. Το δικαστήριο καταδίκασε επίσης, τον επιχειρηματία Ευστρ. Βαλυράκη σε 18μηνη ποινή φυλάκισης για πλημμεληματικές πράξεις…».

Μας κάνει εντύπωση η απόσταση των ποινών που επιβλήθηκαν από τα δύο δικαστήρια. Κάποια εξήγηση θα πρέπει να υπάρχει. Και τη θέλουμε εδώ και τώρα.

Εμείς άλλα πιστεύουμε και εδραιώνεται η πεποίθησή μας ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου