Τα υπουργεία Πολιτισμού, Υγείας, Τροφίμων και άλλοι κυβερνητικοί φορείς και μη κυβερνητικές οργανώσεις θα μπορούσαν αν ξεκινήσουν εκστρατεία ευαισθητοποίησης και περιορισμού των παραγομένων αλλά μη καταναλισκομένων τροφίμων.
Ως παράδειγμα, ΑΕΙ θα μπορούσαν να βοηθήσουν με ειδικές μελέτες και μοντέλα στην παραγωγή και διακίνηση των απαραιτήτων ποσοτήτων, της ορθής διαχείρισης και της συμμόρφωσης με τους διεθνείς κανόνες ποιότητας και ασφάλειας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου