Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Χριστουγεννιάτικη αγορά και στην Αθήνα …

Η πρότασή μας είναι πολύ παλιά, από το 1998 ίσως.


Τότε είχαμε προτείνει για πρώτη φορά να γίνει χριστουγεννιάτικη αγορά εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου στην περιοχή Γουδή, κατά το πρότυπο άλλων ευρωπαϊκών χωρών και πόλεων.


Με τον τρόπο αυτό το Πάρκο θα δεχτεί πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι θα αποκτήσουν αίσθηση του συγκεκριμένου χώρου, των δυνατοτήτων του και αλλά και του ρόλου του για το Λεκανοπέδιο, και θα οργανωθεί ένα πανηγύρι με πολλές και ποικίλες δραστηριότητες.


Φυσικά η δική μας προσέγγιση είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων να απλωθεί και να περιλάβει και όλους εκείνους που έχουν ανάγκη από στοργή, φροντίδα και προστασία. Από την άλλη, η αγορά θα βοηθήσει ώστε να αναδειχτούν νέα ταλέντα και να συγκεντρωθούν πόροι για ευγενείς σκοπούς.


Επανερχόμαστε στην πρότασή μας προς τους Δήμους Αθηναίων (κυρίως) αλλά των άλλων ομόρων Δήμων δηλαδή Ζωγράφου, Παπάγου, Χολαργού και Νέου Ψυχικού.


Χρόνος υπάρχει και είμαστε σίγουροι ότι αν υπάρχει θέληση μπορεί να συμβεί κάτι σημαντικό και ενδιαφέρον για το Λεκανοπέδιο, κάτι που θα εξελίσσεται και θα βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου