Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πανεπιστημιακές και μονάδες του ΕΣΥ, χωρίς ΗΦΥ …


Πρόσφατα κάναμε χρήση των ιατρικών υπηρεσιών του Δερματολογικού Τμήματος του Ευαγγελισμού, των εξωτερικών ιατρείων του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εκτάκτου Ιατρείου Οφθαλμολογίας του Νοσοκομείου Γεννηματάς.

Κανένας ιατρός δεν χρησιμοποίει Ηλεκτρονικούς Ιατρικούς Φακέλους.

Κανένας δεν δίνει στον ασθενή έγγραφη απόδειξη με το τι έκαναν οι ιατροί στον παθόντα, παρά μόνον συνταγή αγοράς φαρμάκων – συνήθως χειρόγραφη και όχι ακόμα ηλεκτρονική – χωρίς καθορισμό της πάθησης και του ιατρικού λόγου αγοράς των φαρμάκων. Χωρίς αιτιολογία και οι παραπομπές για άλλες διαγνωστικές εξετάσεις.

Το άθλιο σύστημα ζει και βασιλεύει και δεν δεσμεύει κανέναν για οτιδήποτε. Δεν δίδεται ούτε καν επιβεβαίωση της εξέτασης του ασθενούς από τον ιατρό. Πλήρης ανυπαρξία οποιασδήποτε τεκμηρίωσης, μετά την απομάκρυνση του ασθενούς από τον ιατρό και συνεπώς πλήρης προστασία του ιατρού από τυχόν αστοχίες, λανθασμένη διάγνωση, εντολές για μη ενδεδειγμένες διαγνωστικές εξετάσεις.

Επανερχόμαστε στην παλιά πρότασή μας του 2008 http://simpleandclear.blogspot.com/2008/04/7.html και απαιτούμε από τον λαμπρό κ. υπουργό Υγείας, να προστατεύσει τους έλληνες πολίτες από την απαράδεκτη τακτική των «επιστημόνων» ιατρών που παραβιάζουν συστηματικά, ανερυθρίαστα και προκλητικά τον όρκο του Ιπποκράτη, τη δεοντολογία, τους νόμους και τη λογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου