Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για εκκένωση της κατάληψης στο ΑΠΘ – 33 προσαγωγές …

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, έχουν προσαχθεί συνολικά 33 άτομα (26 άνδρες και 7 γυναίκες), από τους οποίους 32 Έλληνες και ένας Κύπριος. Οι 19 από αυτούς δήλωσαν φοιτητές του Α.Π.Θ. ενώ οι υπόλοιποι 14 δεν σχετίζονται με το πανεπιστήμιο. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ταυτοποίηση τους και εφόσον χρειαστεί θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 11 Μαρτίου 2021).

 

Το πρωί είδα στη τηλεόραση να δείχνει μια ομάδα 4-5 αστυνομικών ντυμένων στα χακί και σε πλήρη εξάρτησή να βαδίζουν προς το θέατρο των επιχειρήσεων (υποθέτω) και τρόμαξα.

 

Θα με ρωτήσετε γιατί; Μα οι δυο από αυτούς κρατούσαν ένα κύπελο με καφέ, φραπέ προφανώς.

 

Εικάζω ότι αν τους βάλουν στο μάτι και τους κυνηγήσουν αναρχικοί, οι καλοί μας αστυνομικοί θα έχουν ως φροντίδα να μην χυθεί ο καφές και όχι να κάνουν το καθήκον τους ή έστω να προστατεύσουν τουλάχιστον τον εαυτό τους.

 

Υπήρχαν και άλλοι ανώτεροι εκεί κοντά. Όλοι σε αφασία και ρουτίνα βαριεστημάρας.

 

Έτσι Δημόσια Τάξη σε γίνεται κ. Χρυσοχοΐδη μας και κέρβεροι στα ανωτέρα και ανώτατα κλιμάκια της Αστυνομίας.

 

Κωμικοτραγικά. Τα πάντα στην Ελλάδα, από ότι φαίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου