Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Δείξτε ενδιαφέρον κ. πρωθυπουργέ και για την Ανατολική Αττική επί τέλους …

Ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μηστοτάκης έχει δείξει προσωπικό ενδιαφέρον για περιοχές της Ελλάδος που αντιμετωπίζουν προβλήματα και τις έχει επισκεφτεί. Οι επισκέψεις αυτές εκλαμβάνονται θετικά από τους πολίτες γενικώς. 

Έχουμε παρακαλέσει τον κ. πρωθυπουργό να δείξει το ενδιαφέρον του και για την Ανατολική Αττική, η οποία γενικώς έχει αφεθεί στην τύχη της και το παρόν και το μέλλον της κυρίως εξαρτάται από ανεπαρκείς έως απαράδεκτους για το αξίωμα δημοτικούς άρχοντες.

 

Πριν 5 περίπου μήνες παρακαλούσαμε το κ πρωθυπουργό να μελετήσει την υπόδειξή μας …

 

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019

Υπόδειξη: Προς τον πρωθυπουργό κ Κυριάκο Μητσοτάκη …

 

αλλά μας αγνόησε.

 

Είχαμε επίσης υποδείξει

 

Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019

Υπόδειξη: Προς τη κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Υγείας …

 

(στην προηγούμενη ανάρτηση περιλαμβάνεται και η αρχική μας πρόταση. Για διευκόλυνση διαβάστε τη στο https://simpleandclear.blogspot.com/2008/11/blog-post_6481.html .

 

Προτείνουμε να συνδυάσει τώρα και τα δυο. Έτσι θα δείξει το έμπρακτο ενδιαφέρον του, ενώ η συγκυρία είναι κατά την άποψή μας σχεδόν ιδανική για την εγκατάσταση ενός τριτοβάθμιου νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική, με τον τρόπο που υποδεικνύουμε.

 

Λέτε να μας ακούσει αυτή τη φορά; Ίδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου