Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Αποκαλύψεις για Βοτανικό: «Το γήπεδο θα είναι 39 χιλιάδων θέσεων» …

Ο νομικός του ΑΟ Παναθηναϊκού Βασίλης Παυλόπουλος, μίλησε για την διπλή ανάπλαση στο Βοτανικό, για τα οφέλη που θα έχει η δημιουργία του γηπέδου, αλλά και για την κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη που έρχεται.


Για όλους και για όλα μίλησε στον Over FM 104,9 και την εκπομπή Game Over με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη, ο νομικός εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Βασίλης Παυλόπουλος. Όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη διπλή ανάπλαση στο Βοτανικό. Στα οφέλη που θα έχει η δημιουργία όχι μόνο του γηπέδου αλλά και όλων των υπόλοιπων εγκαταστάσεων στην περιοχή. Αλλά και για την κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη που έρχεται για αυτό ακριβώς το γεγονός. Μάλιστα, έκανε και την αποκάλυψη ότι το ποδοσφαιρικό γήπεδο θα είναι χωριτικότητας 39 χιλιάδων θέσεων. Κάτι που θα το κάνει το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Μετά το Ολυμπιακό Στάδιο. Αλλά το πρώτο κανονικό γήπεδο ποδοσφαίρου με πάνω από 35 χιλιάδες κόσμου … (prasinostypos.gr, 17/3/2022).

 

Χαράς ευαγγέλια. Τεράστια κινητοποίηση.

 

Φανταστείτε 39.000 γνήσιους και πραγματικούς φίλαθλους να απολαμβάνουν ώρες ευτυχίας βλέποντας ξένους από όλον τον πλανήτη με τα χρώματα και τη φανέλα της ανώνυμης ιδιωτικής ποδοσφαιρικής εταιρείας Παναθηναϊκός, του θαυμάσιου εργοδότη κ. Γιάννη Αλαφούζου να κλωτσούν με έμπνευση και τσαλίμια τη μπάλα. Ευωχία.

 

Και μετά να πηγαίνουν στο ολοκαίνουργιο μόλ της περιοχής για τα ψώνια τους, τα σουβλάκια τους, το σούσι τους, το σινεμά τους και μεσάνυχτα αποκαμωμένοι αλλά τρισευτυχισμένοι και πανευτυχείς πάλι στο σπίτι τους, με τη γλυκιά συμβία τους. Με το μετρό. Χαράς ευαγγέλια.

 

Προφανώς η παραγωγικότητα θα αυξηθεί λόγω ευτυχισμένων εργαζομένων, η οικονομία θα ανθίζει, το χρήμα θα ρέει, η υπογεννητικότητα θα εξαφανιστεί, η αστυνομία δε θα έχει λόγο να παρατάσσει δυνάμεις εντός και εκτός του γηπέδου και μικροπωλητές θα θησαυρίζουν. Το ευοίωνο μέλλον της Ελλάδος γίνεται επί τέλους πραγματικότητα.

 

Και όλα αυτά χάρις στη διορατικότητα του δήμαρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη που αγκάλιασε με θέρμη το έργο, του θείου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, πρωθυπουργού,  που σε συνεννόηση με τους φορολογουμένους εξασφάλισε χρήματα πολλά και άμεσα, αλλά και τις ευλογίες τελικά του ΣτΕ που επί τέλους βλέπει τους κόπους και τους χειρισμούς του να αποδίδουν.

 

Ως άλλος Σαούλ!

 

Μαγική εικόνα. Μπροστά στα μάτια μας και δε τη βλέπαμε τόσα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου