Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Θεσσαλονίκη: Με φορτηγό έριχνε μπάζα κοντά σε ιαματικά λουτρά ...

Δικογραφία σχηματίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος 61χρονου, ιδιοκτήτη επιχείρησης οδικών μεταφορών εμπορευμάτων, εργασιών εκσκαφών και μετακινήσεων γαιών και εργασιών κατεδάφισης, για παράβαση του Νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος κατ’ εξακολούθηση.



  ΕΛΑΣ

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί στο πλαίσιο παραγγελθείσας προκαταρκτικής εξέτασης, ο 61χρονος σε τρεις περιπτώσεις, στα τέλη Οκτωβρίου του 2021, προέβη σε ανεξέλεγκτη απόρριψη μπαζών με χρήση φορτηγού, ιδιοκτησίας του, σε χώρο των Ιαματικών Λουτρών Θέρμης, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος, με αρνητικές επιπτώσεις στην οικολογική ισορροπία και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:11:44,Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 11:40).


Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς:

  • -        Την ταχύτητα αντίδρασης των αρχών;
  • -        Τα «θα» των αρμοδίων
  • -        Τη ευχέρεια του παράνομου να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες;
  • -        Ελέγχονται οι ποιοι είναι οι εντολείς του κυρίου και ποιο είναι το αντίτιμο των παρανομιών του;
  • -        Πως και για ποιο λόγο αποφασίστηκε παραγγελία προκαταρκτικής εξέτασης; Υπήρξαν καταγγελίες και από ποιον;
  • -        Προφανώς ο κύριος αυτός κάνει συστηματικά αυτή τη δουλειά και θα έχει και όνομα στη πιάτσα. Ελέγχθηκαν ποτέ και από κανένα οι δραστηριότητές του και τι δηλώνει στην εφορεία;
  • -        Ποιος τράβηξε τις φωτογραφίες που κοσμούν το άρθρο και την ανάρτησή μας; Ασφαλώς όχι οι αρμόδιες αρχές.

  • Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι η αδέκαστη και εξαιρετική δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της και σε αυτή την περίπτωση, όπως το κάνει καθημερινώς και δε βλέπει κανείς ούτε ένα σκουπιδάκι στους δρόμους, τα πεζοδρομία, τις πλατείες, τις παραλίες, τα βουνά και τα λαγκάδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου