Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Θέλουμε ηγέτες κατάλληλους για το αντικείμενό τους και όχι κλαίουσες παρθένες …

Γ. Δραγασάκης: «Όχι» στη νεοβαρβαρική «εναλλακτική» να βλέπουμε ανθρώπους να πνίγονται

Όπως είπε, οι Έλληνες, «οι νησιώτες μας ιδιαίτερα, δείχνουν αξιοθαύμαστη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, είμαστε περήφανοι γι’ αυτό».


Η κριτική προς την Ελλάδα για το προσφυγικό συχνά είναι εκτός πραγματικότητας, είτε από άγνοια είτε για «χάιδεμα» συντηρητικών αυτιών, τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Stern.

Όπως είπε, οι Έλληνες, «οι νησιώτες μας ιδιαίτερα, δείχνουν αξιοθαύμαστη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, είμαστε περήφανοι γι’ αυτό».

Υπογράμμισε τέλος ότι «η νεοβαρβαρική "εναλλακτική", να βλέπουμε τους ανθρώπους να πνίγονται, δεν μπορεί να προτείνεται στα σοβαρά ως επιλογή» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:13:51, Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 13:48).


Μπορείτε εκλεκτέ αντιπρόεδρε κ. Ιωάννη Δραγασάκη να δημιουργήστε έστω και μια (αριθμός 1) θέση εργασίας;

Αυτό είναι το έργο που έχετε αναλάβει, αλλά δυστυχώς ένα χρόνο μετά δεν έχετε να επιδείξετε κανένα επίτευγμα.

Όσο για τους νησιώτες, κάντε κάτι για αυτούς, στις υποδομές, στις ευκαιρίες ανάπτυξης, στη ποιότητα ζωής, στις εκπαιδευτικές ευκαιρίες, στο τομέα της Υγείας και άλλους πολλούς τομείς και αφήστε τα πατριωτικές και τις  κοινωνικές κοινοτυπίες και αερολογίες.

Φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεστε την αγανάκτηση μας και το θυμό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου