Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Nέες απειλές κατά κατοίκων του Πεδίου του Άρεως - Καταδικάζουν δήμαρχος και πρόεδρος ΚΕΔΕ …


Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Αθηναίων αλλά και του πρόεδρου της ΚΕΔΕ προκάλεσαν οι νέες απειλές που εξαπέλυσαν άγνωστοι κατά όσων κατοίκων του Πεδίου του Άρεως που δραστηριοποιούνται για την εκδίωξη των εμπόρων ναρκωτικών και την ανάταξη του μεγαλύτερου πάρκου της Αθήνας … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ 17:21, 25 Μαΐου 2018).

Με κλάψες και κροκοδείλια δάκρυα δε λύνονται τα προβλήματα.

Η λύση είναι να υιοθετηθεί η πολιτική της Πορτογαλίας για τους ναρκομανείς. Πολιτική που έχουμε επισημάνει και εμείς (χωρίς να γνωρίζουμε το Πορτογαλικό μοντέλο) από το 2008 – βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2008/11/blog-post_5060.html   Πρόσφατα άλλωστε παρουσιάσαμε και τις σημερινές πρακτικές που έχουν υιοθετήσει οι Πορτογάλοι και φαίνεται να αντιμετωπίζουν επιτυχέστατα τοι πρόβλημα – βλέπετε . http://simpleandclear.blogspot.gr/2018/04/blog-post_39.html .

Εδώ εμείς λογικά υποστηρίζουμε το ναρκοεμπόριο, τους διακινητές, υποθάλπουμε τις συμμορίες (οι καθημερινές σχεδόν συλλήψεις απλά επιδεινώνουν το πρόβλημα, αυξάνουν τις τιμές και φρακάρουν τις φυλακές ,αλλά επ’ ολίγον), οι αλβανοί χασισέμποροι αλωνίζουν και κάνουν χρυσές δουλειές με ή χωρίς έλληνες συνεργάτες) και ο ιατρικός κόσμος και η ηγεσία του καθεύδει. Ίσως ελπίζοντας ότι δεν θα παρασύρει η λαίλαπα και τα παιδιά τους και θα τη γλιτώσουν οι ίδιοι, επειδή έχουν περισσότερα χρήματα, Πλάνες, ιδεοληψίες, ανικανότητα, ελλιπείς επιστημονικές γνώσεις και αδιαφορία και βαριεστημάρα έως θανάτου.

Τώρα οι ναρκέμποροι απειλούν ευθέως κάθε πολίτη που αγωνιά για την πόλη, τα δικαιώματά του, τη λογική και επιμένει στην εφαρμογή των Νόμων.

Είναι λογικό να υπάρξουν και νεκροί μη ναρκομανείς από την επίθεση. Και να δούμε τι θα κάνει τότε ο στρατηλάτης αν. υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη (ο τίτλος κατάντησε πλέον γελοίος) και οι προϊστάμενοί του στη κυβέρνηση και η μονίμως εν λευκή απεργία ευρισκόμενη δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου