Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Με αφορμή τη συναυλία στους Δελφούς …

Είδαμε και ακούσαμε σήμερα 6 Ιουνίου 2021, τη συναυλία στους ΔΕΛΦΟΥΣ, με μαέστρο τον εξαιρετικό Θόδωρο Κουρετζή.

All nine of Beethoven’s symphonies are performed by nine prestigious European orchestras and conductors. A musical feast to be experienced, for the most part, live, from Strasbourg, Vienna, Bonn, Dublin, Helsinki, Luxembourg, Prague, Lugano and Delphi. (https://www.arte.tv/en/videos/103871-002-A/beethoven-the-european-tour/).

Μας εξέπληξε. Μας άρεσε. Συγκινηθήκαμε.

Πρόταση: Η Ελλάδα να οργανώσει και να εκπέμπει σε διεθνές επίπεδο εκδηλώσεις πολιτισμού που θα λαμβάνουν χώρα σε αρχαιολογικούς χώρους, αρχαία θέατρα, παραλίες, λιμάνια ή άλλους κατάλληλους χώρους Οι εκδηλώσεις αυτές θα είναι μια προσφορά στους πολίτες όλου του Πλανήτη και θα εκτελούνται από καλλιτέχνες ’Έλληνες και όλων των εθνικοτήτων που θα είναι πρόθυμοι και να συμμετάσχουν και να συνεισφέρουν.

Ο καθένας μπορεί να φανταστεί πως θα είναι καλλίτερο να οργανωθούν οι εκδηλώσεις αυτές, σε συνδυασμό με τη ιστορία του χώρου και τα επιτεύγματα των ανθρώπων. Η χρηματοδότηση του εγχειρήματος μπορεί να είναι από κρατικούς πόρους (τουλάχιστον στα πρώτα στάδια) και από χορηγούς όταν θα σταθεροποιηθεί ο θεσμός και θα αποκτήσει διεθνή ακτινοβολία.

ΥΓ: Διαβάστε και το «Οι Δελφοί έδειξαν τον δρόμο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου