Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Γ. Στουρνάρας: Δέχομαι κάθε καλόπιστη κριτική και την λαμβάνω υπόψη …


«… Απάντηση στην κριτική που δέχεται και από κυβερνητικούς βουλευτές έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας κατά την ομιλία του στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2014. «Ορισμένες διαμαρτυρίες είναι δικαιολογημένες, άλλες όμως όχι», είπε αναφερόμενος στην φορολογική πολιτική.
 

Ο ΥΠΟΙΚ Γιάννης Στουρνάρας κατά την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του

«Κάθε καλόπιστη και εποικοδομητική κριτική την δέχομαι και την λαμβάνω υπόψη απορρίπτω το είδος της κριτικής που δεν λαμβάνει υπόψη την δημοσιονομικής στενότητας της χώρας», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών και συμπλήρωσε ότι «κατανοώ την αντίφαση» ανάμεσα στους δημοσιονομικούς δείκτες και τη ζωή των πολιτών, όμως πρώτα βελτιώνονται οι οικονομικοί δείκτες και μετά θα ακολουθήσει η βελτίωση της ζωής των πολιτών …» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 21:43).

Πρέπει όλοι μας να προστατεύσουμε το υπουργό κ. Στουρνάρα.

Η σκληρή δουλειά, οι ικανότητές του και η ηρεμία του με πείθουν ότι τα πράγματα τουλάχιστον ελέγχονται, ενώ οι δηλώσεις του πάντοτε  με καθησυχάζουν.

Αν κάποιο βουλευτής πιστεύει ότι έχει καλύτερες ιδέες και προτάσεις να τις διατυπώσει εγγράφως και να τις καταθέσει στον υπουργό και τον πρωθυπουργό. Έτσι κάνουν όσο πιστεύουν στις απόψεις τους και τις ικανότητές τους.

Αν κάποιος κ. βουλευτής πιστεύει ότι είναι αξιότερος, καλύτερος, εξυπνότερος, καταλληλότερος να το δηλώσει δημοσίως και να ζητήσει δημοσίως να αναλάβει αυτός υπουργός.

Προς το παρόν ας σημειώσουν όλοι ότι άλλο να κυβερνάς και άλλο να σχολιάζεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου