Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Αποσύρει προϊόντα της η Coca Cola μετά τις απειλές για υδροχλωρικό οξύ …

«… Για τοποθέτηση προϊόντων της Coca Cola και της Nestle «μολυσμένα» με υδροχλωρικό οξύ, προειδοποιεί με προκήρυξη που φέρει τον τίτλο «Πράσινη Νέμεσις» η οργάνωση FAI/IRF - Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία/ Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο - Πυρήνας Nicola και Alfredo.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Coca Cola, μετά και την επιβεβαίωση από την Ελληνική Αστυνομία, νωρίτερα σήμερα, ότι μέσα σε προϊόν της εταιρείας που στάλθηκε με επιστολή σε ενημερωτικό site είχε τοποθετηθεί ποσότητα υδροχλωρικού οξέως, στις απειλές τρομοκρατικής οργάνωσης (σ.σ. FAI/IRF Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο/Πυρήνας Nicola και Alfred) ότι αυτό θα γίνει σε περίπου 100 πλαστικά μπουκάλια της εταιρείας που θα κυκλοφορήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της απόψε, αναφέρει ότι θα προχωρήσει σε προληπτική απομάκρυνση όλων των μεμονωμένων πλαστικών συσκευασιών 500 ml των Coca-Cola light και Nestea (όλων των γεύσεων) …» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 24 Δεκεμβρίου 2013).

Ποια μάνα εξέθρεψε τέτοιους εγκληματίες, που ηδονίζονται με το έγκλημα, εκμεταλλευόμενοι τη δημοκρατία, τις ελάχιστες ποινές και τη πολυνομία που σχεδόν δεν τιμωρεί κανένα και οπλίζει το χέρι κάθε αλήτη να εγκληματεί εναντίων πολιτών;

Η αστυνομία και οι άλλες αρχές δίωξης όλων των μορφών εγκλημάτων πρέπει  να βρουν τα εγκληματικά αυτά στοιχεία και να τα προσάγουν στη δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου