Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Γ. Καμίνης: Θα ξηλώνονται άμεσα οι αφίσες των κομμάτων …

× Οι αφίσες που αναρτώνται σε στύλους, κολώνες και άλλα σημεία της πόλης παράνομα θα ξηλώνονται άμεσα, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως ανέφερε, συνεργεία του δήμου έχουν κατεβάσει αφίσες που αναρτήθηκαν όπου τύχει. «Στις προηγούμενες εκλογές μαζέψαμε 20 τόνους χαρτί. Για την πόλη είναι απαράδεκτο να έχει αυτήν την εικόνα του “καραγκιόζ μπερντέ”», τόνισε.

Ο κ. Καμίνης ανέφερε ότι πρόστιμα για αφισορρύπανση επιβλήθηκαν σε όλα τα κόμματα στις προηγούμενες εκλογές, τα οποία όμως δεν βεβαιώθηκαν ποτέ. Η οικεία Επιτροπή «απαρτίζεται από εκπροσώπους των ίδιων των κομμάτων και συνεδριάζει στην αποκεντρωμένη περιφέρεια. Ουδέποτε συνεδρίασε». (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ 12.01.2015 : 23:35).

Ελπίζουμε να τα καταφέρει ο δυναμικός δήμαρχος κ. Καμίνης.

Προβλέπουμε ωστόσο ότι και αυτός θα αδιαφορήσει και δεν θα κάνει τελικά τίποτε για να εισπράξει τα πρόστιμα. 


Είναι και αυτός μέρος του προβλήματος. Αυτού που περιφρονεί κάθε αρχή, λογική, συνέπεια, υπακοή στους νόμους και ευαισθησία απέναντι στους πολίτες, οι οποίοι τελικά είναι ο σκουπιδοτενεκές των άθλιων πρακτικών του πολιτικού συστήματος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου