Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Διακοπές του Α. Τσίπρα στη θαλαμηγό του εφοπλιστή Παναγόπουλου λίγο μετά το Μάτι …

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που φέρεται να εικονίζουν τον πρωθυπουργό να απολαμβάνει πολυτελείς διακοπές σε θαλαμηγό εφοπλιστικής οικογένειας το περασμένο καλοκαίρι, λίγες εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι. 


Η μελωδία της ευτυχίας … 
Οι φωτογραφίες, που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε, τραβήχτηκαν τον Αύγουστο στο Ιόνιο Πέλαγος λίγες ημέρες προτού ο Αλέξης Τσίπρας ανακοινώσει την ολοκλήρωση του τρίτου Μνημονίου, από την Ιθάκη.

Έως τώρα δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από το Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως αναφέρει το skai.gr, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει έμφαση σε δηλώσεις και εξαγγελίες για καταπολέμηση της διαπλοκής και ή εξάλειψη των προνομίων των ελίτ, ειδικά ενόψει των τριών εκλογικών αναμετρήσεων του τρέχοντος έτους. (capital.gr, 6 Μαίου 2019).


Αλέξη άστους να λένε. Σκάνε από ζήλια και φθόνο που αυτοί ξημεροβραδιάζονται στην Εφορία και στα Ασφαλιστικά Ταμεία και χρωστάνε τα κερατά τους.

Εσύ δεν χρωστάς τίποτε σε κανένα και χάρις στις ανέμελες διακοπές σου με την ευγενική χωρία (κοινώς τζάμπα, αν και τέθηκαν και θέματα νομιμότατος). της από τριετίας (;) συμβούλου σου, αξιοσέβαστης πλούσιας κας Κατερίνας Πανοπούλου. Έτσι κατέληξες στα θεάρεστα και ανακουφιστικά μέτρα για 4.500.000 εκατομμύρια Έλληνες οφειλέτες που ανακοινώνεις τις μέρες αυτές. Και η άθλια προπαγάνδα των εχθρών της ριζοσπαστικής Αριστεράς σου είναι ακριβώς για να μειώσουν το μεγαλείο σου, τη μοναδική σου στρατηγική που κατέπληξε τα ευρωπαϊκά σαλόνια και τη δημιουργική σου συγκρότηση για την ανάκαμψη της χώρας. Τώρα αν θα συμμετάσχουν οι Έλληνες δεν το γνωρίζουμε. Αλλά το ευχόμαστε.

Με τη ευκαιρία μήπως θα ήταν βολικό και τεχνικά εφικτό να πληρώσει πρώτα από όλα το δημόσιο με εντολή σου όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σας στους πολίτες και τις επιχειρήσεις;

Εμείς Αλέξη σε θαυμάζουμε και αναφωνούμε το κλασσικό και διαχρονικό: Δώσε και μένα μπάρμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου