Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Πρόταση … για τα πανεπιστήμια …

Καθημερινώς αποδεικνύεται πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν πλέον οι ψηφιακές κάμερες που τοποθετούν όσοι θέλουν (μια και πωλούνται ελευθέρως στο εμπόριο), στην ασφάλεια των κοινωνιών και στη συμβολή τους στη πάταξη της εγκληματικότητας και τη σύλληψη δραστών. 

Θα το πούμε ευθαρσώς και αμέσως: σε κάθε δημόσιο χώρο, φορέα, κτήριο όπου συναλλάσσονται καθημερινώς πολίτες και σημεία που πρέπει να προστατεύονται, να τοποθετηθούν άμεσα και με συγκεκριμένη στρατηγική κάμερες προς διασφάλιση της ασφάλειας πολιτών, κτηρίων, εξοπλισμού και λειτουργιών.

 

Καλή η νέα αστυνομική δύναμη που προτείνει η κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά οι κάμερες μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς άλλη καθυστέρηση και χωρίς καμία προειδοποίηση, εντός κτηρίων και στον περιβάλλοντα χώρο. Η νέα αυτή στρατηγική θα πρέπει γίνει γνωστή στο πανελλήνιο μόλις ολοκληρωθεί.

 

Ασφαλώς και θα ξεσπαθώσουν όλοι όσοι επιδιώκουν τη διάλυση του κράτους και όσοι αναζητούν κομματικά και πολιτικά οφέλη. Τα θετικά όμως αποτελέσματα αυτής της απόφασης θα φανούν άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου