Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Απορία, αίσθηση εγκατάλειψης, οργή … για τον πρόεδρο της Βουλής …

Εδώ καράβια χάνονται που λέει ο θυμόσοφος Λάος μας και αυτοί χτενίζονται ή αδιαφορούν πλήρως και είναι εξαφανισμένοι.

Μπορεί και η άποψή μας αυτή να μην συγκινεί την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, αλλά θα θέλαμε να δούμε τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κώστα Τασούλα, να παίρνει πρωτοβουλίες και να καλεί του βουλευτές όλων των κομμάτων να συνεργαστούν για να προτείνουν, αλλά και να επεξεργαστούν λύσεις για το μέλλον των ανθρώπων της Θεσσαλίας, του Έβρου, του Πηλίου (και όχι μόνον), που υφίστανται τα πάνδεινα και θα υποστούν ακόμα περισσότερα στο άμεσο, εγγύς και απώτερο μέλλον.

Έχουμε μιλήσει στο Ημερολόγιο για την προσπάθεια μας να πείσουμε δύο προέδρους της Βουλής να ασχοληθούν με εποικοδομητικό έργο, αλλά μας περιφρόνησαν με τη σιωπή τους και την (εκλαμβανόμενη) αδιαφορία (;) τους για τα κοινά. Διαβάστε την ανάρτηση https://simpleandclear.blogspot.com/2016/10/blog-post_6.html, την https://simpleandclear.blogspot.com/2021/01/blog-post_28.html, την  https://simpleandclear.blogspot.com/2020/07/18.html.

Ακόμα και τώρα ο κ. πρόεδρος της Βουλής δε ξέρουμε με τι ασχολείται. Κρίμα. Οι ευκαιρίες ανάδειξης ηγετικών φυσιογνωμιών είναι μάλλον σπάνιες και πολλές φορές δε χτυπούν καν την πόρτα των προσώπων. Οι συγκεκριμένοι αυτοί απλά και κατανοητά χάνουν τις ευκαιρίες, γιατί δεν προετοιμάστηκαν ποτέ, ω άνδρες Αθηναίοι …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου