Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Δραματικές εξελίξεις …

«… Αργά χθες το βράδυ, η Προεδρία της Δημοκρατίας και το Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσαν έκτακτη συνάντηση των κ.κ Παπούλια- Παπανδρέου, για σήμερα στη μία μετά το μεσημέρι …» (Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011).

Ελπίζουμε και οι δύο να συμπεριφερθούν ως γενναίοι ηγέτες και όχι ως Πόντιοι Πιλάτοι και νεκροθάφτες της δύσμοιρης Ελλάδας και του λαού της

4 σχόλια:

  1. Τι μπορεί να περιμένει κανείς από αυτούς; Έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και τώρα ζητούν συναίνεση από τους άλλους με τους οποίους αρνούνται να συζητήσουν. Μόνο εκβιασμούς μπορεί να κάνουν και να προκαλέσουν φόβο στον κόσμο, όχι εμπιστοσύνη ότι αυτά που κάνουν είναι σωστά. Άλλωστε μέχρι τώρα έχει φανεί ότι όταν ένας εκβιασμός δεν αποδίδει αμέσως υπάρχει μια λύση διαφορετική από εκείνη στην οποία επέμεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. αυτός είναι ετερόφωτος. Μέγα του προσόν η συγγένεια με τη κα Μιμή.

    Άχρωμος και άοσμος, όπως και η πλειοψηφία βέβαια.

    Οι βουλευτές πρώτα αντιπαρατίθενται εντός των οργάνων. Δημοσιοποιούν τις προτάσεις τους και μετά κάνουν άλλες κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ξαφνικά μάθαμε ότι από τις Βρυξέλλες είπαν ότι η 5η δόση θα καταβληθεί, ανεξάρτητα από τις άλλες εξελίξεις. Δηλαδή, δεν μας βγήκε ο εκβιασμός και ξαφνικά όλα μπήκαν στην θέση τους, τουλάχιστον κατά τις πληροφορίες που μας έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ βλέπω μόνον τις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ να θέλουν να σώσουν την Ελλάδα.

    Οι εδώ άθλιοι θέλουν να τη φουντάρουν, το ταχύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή